Evenimente

C&C Events & Weddings va ofera servicii profesionale si pentru organizarea unor alte evenimente festive cum ar fi botezuri, banchete, aniversari, petreceri private etc. Orice eveniment poate deveni special, cu echipa noastra tanara de profesionisti. C&C Events & Weddings transforma visul tau in realitate, evenimentele speciale din viata ta devenind amintiri de neuitat.

 

C&C Events & Weddings – Invitatii

C&C Events va ofera o gama variata de invitatii pentru nunti si botezuri, precum si meniuri personalizate, carduri de masa, etichete autocolante etc.

 

C&C Events & Weddings – Decoratiuni

Pentru a transforma evenimentul in frumoase amintiri de neuitat, C&C Events va va realiza atmosfera festiva intr-un decor deosebit si intr-o gama variata de culori.

 

C&C Events & Weddings – Aranjamente florale

Aranjamentul floral ofera un plus de culoare, rafinament si eleganta nuntii. C&C Events va pune la dispozitie toata gama de flori necesara nuntii dumneavoastra: buchete de mireasa, cocarde, buchete de nase sau domnisoare de onoare, precum si aranjamente florale pentru masa mirilor, mesele invitatilor, cununia religioasa, arcade cu flori, decorarea lumanarilor ceremoniale sau masinilor, toate realizandu-se in functie de preferinte.

 

C&C Events & Weddings – Lumanari

Pe parcursul unei nunti lumanarile isi gasesc locul intr-o multime de ipostaze: la ceremonia religioasa; in locul unde se desfasoara petrecerea: pe masa mirilor, pe mesele invitatilor, ca decor pe un bar, pe scari sau pe stative inalte cu flori si lumanari; la sfarsitul petrecerii ca un mic cadou simbolic cu care mirii sa ramana in memoria invitatilor.

 

C&C Events & Weddings – Pahare

Va oferim pahare de miri si nasi personalizate.

 

C&C Events & Weddings – Porumbei

Porumbeii pot veni in completarea decorului unei nunti de vis.

 

C&C Events & Weddings – Limuzina

O limuzina eleganta poate completa aspectul special al unei nunti.

 

C&C Events & Weddings – Fantana de Ciocolata

Pentru mai mult rafinament, C&C Events va ofera fantana de ciocalata, un element care si-a castigat cu succes locul la orice eveniment festiv, reusind sa completeze intregul decor.

 

C&C Events & Weddings – Jocuri de artificii

Jocurile de artificii reprezinta momente magice in cadrul unui eveniment festiv.
Oferta de servicii este deosebit de complexa si variata, printre care:

  • jocuri de artificii profesionale, folosind bombite de diferite calibre, cu inaltimi incepand de la 70m pana la 170m.
  • artificii de interior constand in jocuri combinate de efecte si culori
  • artificii de tort, vulcani cu efecte multiple
  • scris pirotehnic CASA DE PIATRA, initiale miri
  • cascade luminoase de interior si de exterior

 

C&C Events & Weddings – Baloane

Va putem oferi baloane jumbo sau cu heliu pentru nunti, baloane pentru botezuri sau petreceri private. Baloanele sunt de diferite culori si marimi, in functie de preferinte.

 

C&C Events & Weddings – Accesorii

Lumanari ceremoniale personalizate la cerere, casuta, cufar sau cosulet dar, pernita pentru verighete, baloane jumbo sau cu heliu, pahare miri personalizate, marturii, perdele de lumini, tunuri confetti etc.

 

C&C Events & Weddings – Foto

Fotografierea se realizeaza cu aparatura profesionala la cele mai inalte standarde de calitate, pe suport digital DVD. La cererea dumneavoastra, pozele se pot prelucra pe hartie fotografica.

 

C&C Events & Weddings – Video

Filmul evenimentului se realizeaza pe DVD cu o camera profesionala 3CCD, cu meniu si submeniu pe capitole, efecte 3D, carcasa si DVD personalizat.

 

C&C Events & Weddings – Sonorizare

Sonorizarea se realizeaza cu sistem audio profesional, muzica fiind aleasa de comun acord cu mirii. DJ-ul va transforma nunta dumneavoastra intr-o adevarata petrecere. Muzica diversa va intretine atmosfera, cu bun gust, pentru toate varstele si va face ca momentele petrecute la nunta sa fie de neuitat !

 

C&C Events & Weddings – Formatii si Interpreti

Ati visat la o nunta perfecta?
Va recomandam Formatia Codrut BISTRITEANU.
Show muzical live de cea mai buna calitate, pentru toate gusturile: muzica populara din toate zonele tarii, de petrecere si manele, rromanes si usoara, caffe concert, clasica si jazz, alaturi de artisti consacrati cu valoarea demonstrata in timp:
* Saxofon: Codrut BISTRITEANU
* Solisti: Mirela Petrus, Gelu Morar, Nicu Cioanca, Viorel Simionca, Anuta Motofelea, Melania Zagrean, Dinu Tanase, Formatia “Maestro” din Satu Mare, Petrica Androne, Formatia “Jazz Call”, Dan Ursu, Florin Moldovan, Radu Arcalean, Cornelia Ardelean Archiudean, Petre Petruse, Richard & Mihaela.
Suntem deschisi si la alte propuneri, in functie de preferintele dumneavoastra!

 

C&C Events & Weddings – Rezervari locatii

Pentru ca un eveniment sa se bucure de un real succes, in primul rand trebuie aleasa locatia acestuia. Fie ca este vorba de o nunta, botez sau un alt eveniment festiv, detaliile organizarii trebuie sa tina cont de gustul dumneavoastra, dar si de caracteristicile locului de desfasurare. Va vom propune cele mai frumoase si selecte locatii din Bistrita.